Můj děda má grillz

Můj děda má grillz

Anotace: fakt

dotkl jsem se nekonečna
děti si plnily pusu
ocelí a mědí
falešný diamanty
a úsměvy na starce

(objevuje se
a zase mizí)
minuty jsou vážně nekonečný
když se jich dotýkám

polibte mi prdel
křičim na procházející důchodce

nesnášim
pohledy dědků
s aritmetickejma očima
Autor f393n6, 21.02.2008
Přečteno 239x
Tipy 2
Poslední tipující: takova, Smeták
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jednou nebudeš jinej checht

05.03.2008 21:43:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí