Křídla z parafínu:

Křídla z parafínu:

Anotace: muj pocit

Křídla z parafínu:

Stojím na kamených schodech pohlcena vším.
K nohám mi dopadl anděl.
Prý padl ,aby pomoh mi.

Křídla měl bílá ,jak parafín.
I když jsem je neviděla ,věřím jim.
Pověděl mi ,že padl pro lásku svou
Tak jako spoustu lidí s počtem pro neurčitou.

Ronili jsme tam na těch schodech slzy oba.
Objímajíc se.
Prosíc Boha.
Prosíc o to ,aby řekl kam odešli.
Těším se na další shledání…
Autor Yukki, 23.02.2008
Přečteno 275x
Tipy 14
Poslední tipující: Vlk v rouše, om tat sat, Norlein, CHoKoLaTeKiss, toužím.jít.dál, UNDEAD, Cassandra, Dominik Elbl, Simísek, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ať slzičky nestékají po tváři a očka Tvá se rozzáří...

29.02.2008 15:30:00 | toužím.jít.dál

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí