Děti budoucnosti

Děti budoucnosti

Anotace: za bezstarostnost vůči klimatickým změnám

Znovu jasných jiter,
jedinou jsou šancí,
naše děti!
Děti budoucnosti.
Aby oni zachovali,
zemskou rotaci,
která ztrácí dech.

Ovšem děti,
které MY vychováme!

Tak se ptám,
jak velkou jim dáme
šanci na přežití?
Autor Rick, 25.02.2008
Přečteno 231x
Tipy 4
Poslední tipující: Marfuša, Aťan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí