Proč?

Proč?

Anotace: Moc tě miluji, tak proč???

Proč mě stále trápit chceš,
vždyť ze smutku mého už je věž,
co naklání se nad propastí,
a já tam stojím se svou strastí.

Kam dál padat, když na dně stojím?
Proč lásku vyznávat, když se bojím?
Miluji tě, se snadno neříká,
avšak nic jiného mě nenapadá...
Autor loverose91, 25.02.2008
Přečteno 234x
Tipy 1
Poslední tipující: honnnzik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí