básnička

básnička

Anotace: jen sem sa hrála...

Jdu se chystat do školy,
a taky psát úkoly.

Slohovku či básničku,
tu mám přece v malíčku.

Vezmu papír, vezmu tužku,
psaní- to dá velkou fušku.

Rychle, rychle musím psát,
za chvíli jdu přece spát.

Mamka volá k večeři,
že mám psát mi nevěří.

Nádobí mám utírat,
sestra chce si se mnou hrát,
co mám první udělat?

Bratr pouští hity všecky,
bedny jsou na plné pecky.

Všude kolem vládne hluk,
že mám úkol, je všem fuk.

V hlavě hrozné pusto mám,
kdo ví či rozsvítí se mi tam.

Tady ještě slovo dám,
už skoro ten úkol mám.

Chybí čárka, taky tečka,
písmenka jdou do kopečka.

Cosi jsem už napsala,
propiska mi dopsala.

I když toho nemám moc,
musím končit, dobrou noc.
Autor dannka, 26.02.2008
Přečteno 247x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

vv

03.03.2008 23:19:00 | dannka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí