Proč?

Proč?

Anotace: Proč??? Toť otázka

Ptám se proč
Ztrácí se mi

Ptám se proč
Neznám ji tak jak chci

Ptám se
"je to nutné?"

Tak proč????

Proč se to stalo
Já mám o ni strach

I když slíbila...
Mám jí věřit?

Proč to tak skončilo
Mohu za to já?

Proč se to děje
Na tom světě dál?

Proč???

Proč...?
Autor neumětel, 26.02.2008
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí