Útes

Útes

Anotace: Až spočineš na tom místě, zabolí tě srdce! Buď skočíš dolů – staneš se havranem, nebo žiješ dobře.

Blesk vášně prostoupil těly,
oběma zároveň,
hrom vzrušení a tlukot srdcí zněly,
ve stejném rytmu…
Řvali jsme celému světu,
pro Tebe já a Ty pro mě jsi tu,
a bylo pravé poledne,
poledne naší lásky, vřelých citů.

Další den navečer mlčky jsme přišli,
ten útes je svědkem,
že slzy byly vařící, tolik pálily,
přímo ze srdce, slzy smutku.
Všechno bych odpustil, i nevěru,
však odpustit sám sobě,
ji nechci, ani nemohu.

Havraní křídla mi na tvář kreslí,
Poslední verše!
Palčivá bolest temní smysly!
Ve slunci rudém paprsku,
jsem herec v jevišti bez diváků,
hraji svou roli – dnes opravdově,
volný pád mění ji v tragédii, mění ji v pravdu!
Autor Rick, 26.02.2008
Přečteno 231x
Tipy 5
Poslední tipující: blue, Luciiik, Cassandra
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mě slzy nepalí... krásně studí pálivé oči

28.02.2008 07:43:00 | blue

já už jsem :-D

27.02.2008 02:29:00 | Rick

chci být havranem

27.02.2008 02:02:00 | Cassandra

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí