Dešťová..

Dešťová..

Anotace: V reji kapek jen pro Tebe, princezničko..

Déšť smáčel Tvoje tělo
A mně se chtělo býti kapkou
Laskat hebkou, sladkou krásu
Od čílka až k pasu téci jemně
A neposedně sjet ještě dál
Stále níž a níž..
Být Ti blíž, vpít se do Tebe

**

Pak, když již nepršelo
Jemný vánek vál
A mě se chtělo býti jím
Svým dotykem Ti hladit vlasy
Opájet se tou čarokrásnou vůní
Jenže asi nemohu stát se ani
Paprskem slunce za svítání
Mazlit se na výsluní, kde nejsou stíny
A vysušit Ti úsměv na tváři...

...A už zase prší...
Autor Jen tvůj anděl, 02.07.2005
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezká...ale 80, neb mi to momentálně přijde ulepené...ale tak...nechci kecat, taky umím tvořit lepidlo...

05.10.2007 22:27:00 | Neexistujíc a její ruce od krve

zase jedna krásná...:)

15.05.2007 14:50:00 | už ne pernikova princezna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí