Gauč uprostřed náměstí

Gauč uprostřed náměstí

Anotace: ne..název s tím nemá nic společného..možná,kdybyste chtěli mít dobrý výhled a pohodlí..och ty nucené rýmy

Nandej si moje brýle,
usedni vedle mne
a vyčkávej chvíle,
kdy přijdeme.

Vidíš to?Už se ženou.
Neboj se,
jsou jen duše ozvěnou.

Vyčkávej stále,
našlapuj tiše,
blíží se k tobě
zkažené duše.
.
.
.
Jsou tu již.
Naříkej nehlučně,
vždyť brzy uvidíš,
kam vedou bludiště.

Seznam se s mými přáteli.
Vidím,že znát tě nechtějí,
prý zlá jsi na ně byla,
ale je to tvoje vina?

Nesnaž se tvářit mile,
přišla jsi sem do téhle chvíle,
abys pochopila provinile,
že nikdy ti nesednou moje brýle.

Křičí,kopou,žhnou,
nezapomeň,jsou ozvěnou.
Haj pravdu svou,
následky stejně tě neminou.

Neplač,zlato,
bo přijdou znova,
už neukonejší tě má slova.

Možná je čas to skončit,
sundej si je a vrať je,
"musím si odskočit",
samozřejmě poznávat se.
.
.
.
Stojím tu před tebou,
už nejsi jen ozvěnou.
Možná i ty,jsi jedním z nich,
co i v brýlích mých
nepochopí můj ironický smích.
Autor W.Ginny, 28.02.2008
Přečteno 341x
Tipy 12
Poslední tipující: Monica., Isquieasuus, takova, Vlk v rouše, LisSe, B.a.r.b.a.r, embryo v hlave, WAYWARD, Vladimír P.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prej nerýmuje... Rýmuje se to na můj vkus dost, takže no stress... Jinak nápad i zpracování zajímavý... Líbí se mi to!;)

18.07.2008 11:24:00 | Helena Buchtová

ty rymy se mi tam libily..takovy neotrepany... s tema brejlema je to originalni...se mi zda...
hezky

28.02.2008 21:39:00 | embryo v hlave

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí