Zkušenost srdce

Zkušenost srdce

Anotace: ...

Světlo plamínku svíčky,
hoří odlesky ve tvých očích,
dotýká se tváří, vlasů
tak, jak mohu i já a stejně nemohu,
ten plamínek musí, já chci,
co všechno srdce zkusí
jen pro ten pocit,
plamínek vyhasíná,
stejně tak tvůj stín,
stejně tak ty,
kdo naposledy se dotkne,
avšak jen já řeknu
sbohem.
Autor Souný, 28.02.2008
Přečteno 286x
Tipy 2
Poslední tipující: estrellita, PoeziGirl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí