Hledání..

Hledání..

Anotace: ...

Jen svíčky knot..
Jen popsaných papírů plot..
A hrnek zeleného čaje..
Ví, co prožívám..

Nejsem ta rájem obklopená,
ve které zpívá duše celá..
Zamčená uvnitř těla..
Snad nesmělá..

Jenom skrz otevřené oči..
Nahlédneš, co se děje - uvnitř..
Uvidíš boj,
myšlenkově-slovní..

Myšlenky plují jako tichá řeka..
Jen slzy značí,
že bolest je moc velká..
A slova nestačí..

Duše prodírá se trním
a hledá možná novoluní..
Snad místo, kde hlavu skloní..
A tam se osvobodí..

Oděna v cárech,
s jizvami na rtech,
chtěla by zahnat už,
smutný vzdech..
.
.
Však právě zasypána jest..
Hromadou balvanů..
Z citových cest..
.
.
Neví, kde začít..
Balvany odstrčit..
Se smutkem zatočit..
Autor labuť, 29.02.2008
Přečteno 273x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Paulín, 0-0, toužím.jít.dál, Psavec, vodnař, Bíša, WhiteSkull, carodejka, WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ať se smutkem zatočí - láska, v životě to nejhezčí...

29.02.2008 14:52:00 | toužím.jít.dál

Smuténková, ale moc povedená.

29.02.2008 13:12:00 | Psavec

Smutna ale pritom tak nezne psana, citim v ni smutek, snad cas zahoji vsechny ty sramy...moc krasna.

29.02.2008 03:06:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí