Vzpomínky přítomnosti

Vzpomínky přítomnosti

Anotace: ..

Vrzající dětská houpačka
Staré ulepené fotografie
A kouř do očí co nevnímáš
Voňavá náruč dětství

Alkoholové výpary
Křik a slzy
Nekonečné noci hádek
Usmíření ze zvyku

To co se tě netýká(podle nich)
Jako trýznivé památky na tvé kůži
A znovu a znovu toužíš
Jak jednoduchý svést něco na druhé

Cejch dítěte
Prám rodičovství
Nechtěně nepochopená
Stojíš za kaluží předsudků

Nehřejivé doteky
(ne)Nutné omluvy
Už si velká holka
Teď už to chápeš

Dokud zase nebudeš nahá smáčet slzami
kachličky na zemi v koupelně u vany
Autor jitro, 29.02.2008
Přečteno 213x
Tipy 6
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Vlk v rouše, její alter ego, Princezna.Smutněnka, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherně teskně vzpomínková...Super

29.02.2008 19:13:00 | Princezna.Smutněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí