Divadlo

Divadlo

Anotace: ...divadlo mojeho života...

Divadlo

Sedíce v hledišti
Jako na cvičišti
Dobře se mají

Mimové tiše
Skákají výše
Muzikanti hrají

Hudba depresivně
Dál progresivně
Pokračuje

Jen mimové v dáli
Před oponou stáli
Jeden vykračuje

Děj, co nikam nevede
Diváky snad zavede
Do tak cizího reálu

Nehledejte hrdiny
Co oblečou si kostýmy
Jako ze žurnálu

Čekali jste odpočinutí?
Veselí po shlédnutí?
Čekali jste marně!

Tu hrají praví lidé
Asijci, bílí, židé
Nehleďte tak kárně!

Tady je divadlo pro obyčejné
Co neskrývají obličej, ne
Jsou sami sebou

Na nic si tu nehrají
Dech už se jim netají
S podobou ne levou

Jak mají lidi pobavit?
Jaký děj zde vystavit?
Když je to naposled…

Už není otázek víc
Už nevím vůbec nic
Jen tomu říkám Svět
Autor Želwice, 29.02.2008
Přečteno 278x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí