PADESÁTKA

PADESÁTKA

Co je to padesátka?
Běh na dlouhou trať.
Někdo doběhne brzy k cíli,
někdo se ztratí,
lapá dech
za malou chvíli.

Další se pyšní trofejemi,
tak to má být.

Já jsem jen velmi
křehká žena,
co žije z lásky,
z vůně jarního sena.

Proto si říkám:
"děvčátko z jetele",
buď rádo,
že máš přátele.

Nesmíš se bát
padesátky,
co život vzal,
Ti vrátí zpátky.

Vypuč jak na jaře kytička,
rozkvétni štěstím celičká.
Autor devcatko z jetele, 01.03.2008
Přečteno 297x
Tipy 9
Poslední tipující: Vlk v rouše, jerabina, isisleo, Psavec, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty se máš. A co já? O křížek vedu.

01.03.2008 11:25:00 | Psavec

Je dobře,že se nebojíš - není čeho :-)

01.03.2008 09:11:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí