Hippie 1

Hippie 1

Anotace: moje srdce, duše, mysl...

Vyšlo slunce dnes ráno
a zavoněl kraj
tou vůní země
nádhernou.
Dnes tu pro nás vykvetla louka
pod modrou oblohou,
naučíme se její písničku
a budeme v pohodě.

Kdy už to pochopíte moji drazí
že chci být svobodný
jako slunce svit,
volný jako vítr
a pokorný jako bratři stromy?
Kdy už to pochopíte, vy,
co mi stále opakujete
že jsem jen snílek
co mu realita uniká.

Bůh mi dal tělo,
dal mi mysl abych mohl snít,
dal mi srdce, abych mohl plakat
i se smát,
dal mi svou duši
abych se mohl modlit
a rozjímat.
Chci jen tančit
a o samotě volat
Pána mého niterného světa,
mého Živoucího Nekonečného!

Kdy už to pochopíte moji drazí,
že píši tohle abych vůbec byl,
kdy už to pochopíte že chci být
prostě jen sám sebou
a nic víc.
Kdy už to pochopíte moji přátelé
že nejsem jedním z vás
pokud nechcete následovat
volání duše
čisté a svobodné!
Autor Koli, 01.03.2008
Přečteno 223x
Tipy 2
Poslední tipující: jedam
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí