Hippie 2

Hippie 2

Anotace: moje srdce, duše, mysl...

Jsme děti květin,
jsme děti lásky nebeské,
jsme děti sluneční záře
a naše životy jsou jako květ
co se před očima do krásy odívá.

Žádná práce ani povinosti
co svážou naši mysl i srdce,
jsme děti Matky Země,
která se o nás s láskou stará.

Jen lásku a mír
v našich duších
jako oblaka bílá
ničím nespoutaná.

Jsme děti písní
co vědí o touze našich srdcí,
nepotřebujeme žádnou vládu,
politika je jen svinstvo,
my nechceme kapitalismus
ani komunismus.

My jsme děti nebe
a to se o nás postará.

Být sám sebou,
to je odpovědˇ.
Vznést se k oblakům-
ano, to je odpovědˇ.
Na všechno se vykašlat-
ano, to je řešení
našich starostí.

Meditujeme ve stínu stromů za letního dne,
modlíme se na skále u potoka
aby naše srdce vzlétla jako orel
a dotkla se Tváře Všemocného Boha.
Našlapujeme lehce,
protože nejsme ignoranti toho,
co Bůh stvořil.

Osvobodˇ svou mysl
ve 21.století,
osvobod´ svou mysl.
Žádná práce co nás svazuje,
jen vezmi svůj život do svých rukou
plných lásky a naděje.

Raní rosou bosí
tančíme a vy čumíte jako blázni.
Podívejte se na své pitomé životy
a otevřte konečně svá srdce.
Máme křídla, nevěříte?
Máme právo být jací jsme, víte?

Dnes už jsem to jen já
co nechce kráčet s davem, víte?
je to žalostné...

Osvobod´ svou mysl od tohoto
špinavého života.
Autor Koli, 01.03.2008
Přečteno 226x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí