Pro "anděla" 2.

Pro "anděla" 2.

Anotace: ... ještě jednou ...

Na co jsme si to hráli?
když jsme se objímali
na cestách
necestách
v bláznivém předjaří
komu se podaří?
uvidět anděla
ne, to se nedělá
toužit s ním být
sundat mu svatozář
zůstat s ním napořád
ne, to se nedělá
musí dál jít…
…žít…
…snít…
…uvěřit…
Autor jednazesta, 01.03.2008
Přečteno 223x
Tipy 5
Poslední tipující: labuť, jesterka, just me, estrellita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí