Kartograf jejího těla

Kartograf jejího těla

Anotace: ...

On našel všechna pohoří,
vystoupal na vrcholy.

Dotknul se oblohy,
poznal jak láska bolí.

Vytyčoval si trasy
pro cesty milování.

Sestupoval do jeskyní,
a potápěl se v dlaních.

A nakonec stovky bodů
do mapy zakreslil.

Spoléhat na náhodu ?
Ne, to není jeho styl.
Autor spare, 01.03.2008
Přečteno 223x
Tipy 19
Poslední tipující: Martinecka23, drsnosrstej kokršpaněl, Štěpina G, Lota, Lisa.Ginmi, Bean, danav, WhiteSkull, WAYWARD, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dostal co chtěl..
takže super staf!
jj ten se měl..
chtivej..kartograf .o)

02.03.2008 08:15:00 | Bean

Je třeba všechno důkladně prozkoumat.

01.03.2008 22:43:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí