Táta

Táta

Anotace: ...Čtu Týdeník Rozhlas a v něm je fotografie Václava Vorlíčka...jako by na mne táta kouk...

Nosíval sako a klobouk
bez něj ani ránu
Trávu sekal kosou
brzy k ránu

Nemluvil moc
byl spíš mlčenlivý
čtení detektivek
chtivý

Žádnou radu do života
mi nedal
Hledám sama pravdu
on ji taky hledal

Mám zahradnický nůž
a hodinky Primky
beru je na výlety
i pro vzpomínky
Autor Hančí, 04.07.2005
Přečteno 595x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí