Sny

Sny

Anotace: jen tak do ticha sychravého podvečera... asi mi došlo pozdě že to ani vlastně není básnička =D

každý večer si do ticha šeptám svý sny
každý večer si nalhávám,
že jsem šťastná
že všechno bude zase dobrý,
že bez něj můžu žít...

...a doufám,
že až se ráno probudím
bude to všechno pravda

ale lži nikdy pravdou nebudou
//bohužel//

pravda má mnoho podob
a mnohdy bývá krutá
//asi proto, je tak těžké si ji přiznat//

a tak, abych se mohla toulat životem dál
každý večer lžu svýmu „já“

možná pro ukojení svých myšlenek,
možná jen pro lepší spánek…

…a stále doufám,
že až se ráno probudím,
bude to všechno pravda

škoda, že sny jsou od toho,
abychom je mohly snít
........................................................
a proto se nikdy nesplní…
Autor zAbUsH, 02.03.2008
Přečteno 324x
Tipy 10
Poslední tipující: Loveless, Isquieasuus, Iva Borecká, kikis, Egretta, Psavec, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dnes už dobře vím, proč Antoine De Saint Exupéry beránka zavřel do krabičky.

18.02.2009 16:06:00 | Iva Borecká

Občas se splní, ale někdy ty horší.

04.03.2008 22:51:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí