PŘÍTEL

PŘÍTEL

Anotace: Prostě medvídek :-D

PŘÍTEL

„Vidíš ten západ slunce ?“
zeptal se plyšový medvídek,
na rozlehlé louce,
poseté milionem kytek.

Já jen s úsměvem kývla,
a pohladila ho po tváři,
když nad námi se shýbla,
obloha na které hvězdy září.

Lehce se mě dotkl,
a v očích měl slzy.
Pak do ticha špitl,
že moc ho to mrzí.

V tom najednou zmizel,
a mě přeběhl mráz po zádech,
že ztratil se mi přítel,
i v mých dokonalých snech.
Autor -Wendy-, 02.03.2008
Přečteno 634x
Tipy 9
Poslední tipující: jesterka, jedam, Psavec, adida, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

POZOR!Přítel není láska.Jinak +

02.03.2008 20:03:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí