Go Stupid !

Go Stupid !

Anotace: thizz

když řikám go stupid !
nemyslim tim smát se
prvoplánovejm vtipům
o sraní, chcaní, kundách
a prdelích

go stupid pro mě znamená
vypustit ze sebe
nashromážděnou energii
zlejt se do bezvědomí
otravovat teens
zhulit se a kejvat
zběsile hlavou

neni to o tom
křičet svoje stupidní jméno
na místě
kde mu nikdo nerozumí
Autor f393n6, 03.03.2008
Přečteno 309x
Tipy 3
Poslední tipující: Teny, animovaný medvídek Pů, Smeták
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí