Pírka něhy

Pírka něhy

Anotace: ...

Pírka něhy
škádlí tvé tělo.
To brání se,
jako by se to snad nesmělo.

Jemný vánek
lechtá tvé rtíčky.
Ty třeseš se i za víčky.

(Pak) orkán vášně
rozdmýchá oheň.
A z očí ti šlehá plamen.

Záchvěvy touhy
utápíš v tůňce.
Znovu a znovu chceš to zkoušet.

Bouře lásky
opíjí tvé smysly.
Orgasmus máš teď jistý.

Kapky deště
zkrápí zemi.
Teď oba jsme oněměli.

Pocit lehkosti
objímá tvé tělo.
I teď se brání, jako by se to snad nesmělo.
Autor Black rose, 03.03.2008
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí