jiná zahrada

jiná zahrada

Anotace: sejdem se tam :)

Procházím ráda tou zahradou
zajímá mne,co skrývá se za branou
je tak pustá a tichá
v dáli snad někdo vzdychá
procházím si ty cesty
pod nohama křupou suchý listy
vnímám chlad náhrobních kamenů
každý čerpáme z jiných pramenů
všechny mají svou historii
smích,pláč či histerii
tady se nám sčítaj osudy
nikdo nebojí se ostudy
vítr víří ze země prach
z tý zahrady jde trochu strach
máme či nemáme se bát
jednou se tu budem stejně smát!
Autor Lilith-m, 03.03.2008
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí