Poutník bez dveří

Poutník bez dveří

Anotace: ...

Vydala jsem se po stezce,
po stezce vymřelých bohů,
tou šlapala jsem po štěstí
v prachu mých dávných vlohů.

Já v prachu, nohy poutníka,
byla jsem jak dům bez dveří,
slyší hlas, vstoupit nemůžou,
že prázdný je časem uvěří.

A kdo by chtěl čekat u prahu,
nad kterým je jen zeď,
nechci být navždy poutníkem,
tak zachraň mě prosím....teď!
Autor fire.fly, 03.03.2008
Přečteno 270x
Tipy 3
Poslední tipující: IvoMaria, dead-head
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí