Víra

Víra

Anotace: ...............

Jen polibek,
prosím dej mi,
abych měl síly,
když opouští mě víra,
v lásku….

Když ve světě,
lhostejnosti je spousty,
každý hledí jen na sebe,
i kdybys zmíral na ulici,
lidí mraky,
přehlédnout hnedka,
snad strach,
snad smutek,
v jejich srdcích sídlí,
kolik dětských veselí,
zmizí z lidských očí,
při dospívání,
když svět poznáváme….

jednou nám chutná,
jak lahodné víno,
jindy však,
jak zkyslé mlíko…

však nač jen nadávky,
pro změnu,
sami něco udělat musíme,
hned teď….
Autor Vlk v rouše, 03.03.2008
Přečteno 269x
Tipy 7
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Úsměv sedmnáctky, Lota, fuu, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...to si říkám každý den..."hned teď"...ale??? :-(

03.03.2008 23:36:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí