Doba...

Doba...

Anotace: ...........

Řádky bez slov,
místa opuštěná….

očka mám prázdná,
ta ulice noční,
když jí sleduji,
klid všude,
však brzy,
budu muset vyrazit taky,
do šedi…
mezi paneláky….

kde ticho krásné zmizí,
ohromné stroje,
ve svém rytmu motorů naruší,
sílu okamžiku….

Prázdná továrna,
prázdné dílny,
mnoho snů zničených,
pro spousty lidí…

bez peněz se člověk neobejde….

bez papírků s číslicemi….

kvůli nim životy se ničí….
Autor Vlk v rouše, 03.03.2008
Přečteno 255x
Tipy 8
Poslední tipující: Liss Durman, Lota, Bíša, fuu
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Četla jsem jí několikrát..Je vážně povedená.

04.03.2008 20:20:00 | Princezna.Smutněnka

...včera jsem se dívala na opuštěnou sklárnu...bolelo mě srdce...

03.03.2008 23:32:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí