Samota

Samota

Anotace: ..

Po tvářích mi stekájí slzy...
když myslím na tebe,
a už je to tady zase ten pocit samoty,
bez tebe..
Nikdy jsem tě potkat neměla,
vždyť teď bych tu neseděla,
a tohle Ti nepsala...

Já tě ze svého srdce nedokážu jen tak vymazat....
A dělat že se nic nestalo....
Ale už to nedokážu..
Už tě nechci milovat!
To radši od rána do večera budu malovat.

Malovat srdce,
které je zlomené,
bezmocné,
bez tebe.....
UMÍRÁ...

Umírá srdce které je zlomené...
Umírá srdce,
které nemá již naděje....
Umírá....a čeká na tebe....a však ty nepříjdeš...
Umíra...bez tebe...
Autor luczinek, 05.03.2008
Přečteno 247x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, kavec, jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí