POSLEDNÍ SLZY

POSLEDNÍ SLZY

Anotace: Poslední slzy z tváře si utírám , jistě už brzy čas ani nevnímám...

Zas jedno z mrazivých rán,
stalo se, co státi se mělo
Peťko promiň, život jde dál,
už dlouho se ve mě cosi dělo...

Loňský rok jen trápení,
Vánoční čas bolavý,
prostě nám v duších chybělo souznění
Říkals jen, jsem z práce znavený

Jen kecy...

Je to tak lepší, ač mě teď proklínáš,
mám svého pána, ty svoji novou paní
to je teď pryč, už jenom vzpomínáš
Jednou pochopíš... "Přeji hodně štěstí" : někdy snad potřeseš s úctou mou dlaní
Autor juddy, 06.03.2008
Přečteno 253x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Isabela - Easynka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí