Poděkování

Poděkování

Anotace: ...

Sbírka: Chvilka pro ženu

Když svému tělu dovolím,
aby ochutnalo příjemnou koupel.
Když svým myšlenkám dovolím,
aby zakusily let po obloze.
Pak ucítím ten okamžik,
jež si směle říká SVOBODA.
Když poznám tento stav,
uvidím přes vzdálené hory,
uslyším příběhy,
které dříve byly tajemstvím.
Pak Tě pohladím po tváři
a vím, že jsi to TY,
komu mohu poděkovat.
Autor Jana Marie, 06.03.2008
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí