Hýčkám si tě

Hýčkám si tě

Anotace: ...

Sbírka: Chvilka pro ženu

Jsi můj beránek
na noční obloze
jsi mé tiché poselství
pro večerní červánky

Něžně se tě dotýkám
snad tušíš
vím, jsem daleko
pro Tebe však nejblíže
Autor Jana Marie, 06.03.2008
Přečteno 566x
Tipy 1
Poslední tipující: jedam
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí