Krása netrvá věčně

Krása netrvá věčně

Anotace: nevím,co se životem Jsem na nic,Prostě jen skládám,vím že nemám moc dobré básně,ale aspoň něco mě uklidňuje

Je krásné,když venku svítí Slunce
ale hezčí je láska která hřeje u srdce
Teplo v létě je suché
ale teplo v duši plaché

Je krásné být sama sebou
když víš,že nezanecháš zlo
za sebou
Je pěkné když víš,že nejsi sama
když pomoci můžeš sama

Je štěstí,když potkáš toho pravého
je smůla,když víš,že nemáš právo
Můžeš to změnit,ale nevíš jak??
Můžeš změnit sebe,ale nevíš jak??
Nejlepší lék,je kamarád

Láska je lék,ale i droga
„skončíš,ale pořád ti to nedá
Prodři se životem
a zapomeň na zlo
tvůj dobrý osud,
je za tlustým sklem
Autor Jildiss, 06.03.2008
Přečteno 243x
Tipy 4
Poslední tipující: jesterka, Isabela - Easynka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí