Obraz

Obraz

Anotace: .....

Se soumrakem nepřichází spánek ani sny
Se sluncem jen ostych a stud odchází
Poslepu malujem budoucí dny
Než nás ráno od plátna vyrazí
Za denního světla chystáme rám
V ten pravý čas – až bude hotovy
Svou část ke tvé dám
A ty ten příběh dopovíš
Autor Písnička, 06.07.2005
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí