Pocit viny.

Pocit viny.

Anotace: Ač to hruzně začíná dobře to skončí. Prostředí sněhové je nemocnice.

Svůj pocit viny proměním v činy,
Ruka se červeně barví krví ty byl si v srdci prví
má bolest veliká v krvi mi utíká.
Na louž připomínajíc moře já dívám se spoře.
Jak mohamed k hoře snažím se jít
své tělo choré zachránit.
Mozek však službu vypoví a kdo mi na otazky odpoví.
Proč se tak stalo?
kolik minut mi to vzalo?
Ted ležím v prostředí sněhovém na nadýchaném obláčku
rozjímám o mráčku.
Mráček láska má která mě na kraj sil dohnala.
Autor mexx, 08.03.2008
Přečteno 300x
Tipy 1
Poslední tipující: Baldeus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí