Jak to začíná

Jak to začíná

Anotace: Je to lehoučká básnička pro pohlazení a potěšení, snad se bude líbit.

Možná jednou budem spolu,
nejdřív zajdem ka kofolu.
Proženem pár holubů,
Po střechách i ve sněhu.
Romantické procházky,
Budem sbírat oblázky,
Malovat si na nich přání,
Smát se spolu k popukání,
Možná zajdem do kina,
Tak to někdy začíná.
Vyznáš city od srdce?
Už víš, co tvá duše chce?
Já v tom jasno dávno mám,
Ode dne, co Tě už znám.
Držet za ruku, mít Tě blíž,
Milovat..., no však Ty víš.
Už to tak prostě někdy je,
Když někoho někdo miluje!
Autor SWEET13, 08.03.2008
Přečteno 270x
Tipy 5
Poslední tipující: Oťas, jesterka, Marína
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

no kofolu tu já rád!

14.03.2008 01:13:00 | Oťas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí