Věrnost

Věrnost

Anotace: O lásce,věrnosti,životě

Já v životě svém chtěl jsem rájem jít,
vše krásného z něho si jen vzít,
pak ale přišla velká rána,
když na duši mi sedla vrána,
udělal jsem velkou chybu,
když příležitosti chopil se jak na udici zlatou rybu. Myslet si že více míti žen,
je můj i mužů sen,nevážit si s tebou každé ráno,
to ale přišlo mi už samo,
když nemám tady úsměv tvůj
a já přeji si ho stůj co stůj.
Tímto mužům radu dávám:
říkej si že rád s ní vstávám,
pro ni dneska jenom žiju,
všechen smutek v její náručí já si skryju,
ona je tím,co rád tu mám,
vše jí jenom dám,
pro polibek dal bych duši,
slyšet jak po milování srdce jí láskou buší,
říkat jak jí to dnes vážně sluší,
nastavit ji při problému uši,
říkat lásko,,bude líp"
o jejím doteku více už nesnít,
toho všeho hned si važ,
tento vztah si pevným uzlem svaž,
je to dar,co bůh ti dal,
nesmíš nechat aby ďábel ti ho vzal,
žiješ přeci jenom jednou,
nebuď s nimi,buď jen s jednou,
ta která ráda má tě,
ta která zná tě,
ta co všeho by se vzdala
i když s chybami tě znala,
to je pravé štěstí dnes,
tohle všechno ji s láskou k nohám snes,
pak budeš šťastný sám,
tohle i já znám,
pravá láska je jen jedna,
vše ostatní je jak poštovní bedna,
do které jsi vlez
a na další adresu se sní svez.
Možná to jsou jenom fráze,
to co píšu zdá se,
ale i já dnes pochopil,
jak takový vztah utopil,
štěstí své si pošlapeš,
tím že lásku svou pryč dostaneš.
Když budeš mrhat tím co máš
a všeho hned jen pro ni se nevzdáš,
co víc si přeci přát,
než když na milovaného se usmíváš
o její věrnost podpíráš.
Ten okamžik když jí stéká slza po tváři,
pak se ale zase celá rozzáří,
tomu říkám pravá moc,
když miluješ se s ní celou noc,
pro to hle se musí žít,
o tom přeci nelze snít,
tak věnuj se jí jak jen můžeš,
na tohle se snad zmůžeš.
Žiješ přeci jenom jednou,
tak buď jí(ona tobě)věrnou!!!.
Autor Sweet-Maik, 08.03.2008
Přečteno 282x
Tipy 5
Poslední tipující: Varda, NikitaNikaT., Thanatos Mortis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Opět jako vystřižené z mé bývalé lásky ..., chjo, já nemám slov, jen tiše pláču.

09.03.2008 13:44:00 | NikitaNikaT.

Tahle básnička mne naprosto unesla! Krásné, a přece pravdivé. Jen tak dál :-D

08.03.2008 20:49:00 | Thanatos Mortis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí