Isobel

Isobel

Anotace: ...

Isobel

Nastav svá ústa k polibkům deště
Ve větru času omyj svou tvář
Šeptej mi za noci znovu své ještě
Splyň s mojí duší ve věčnou zář

Pojď se mnou nocí za stíny hlasů
Pojď se mnou hlubinou, do dávných dnů
Chci cítit tvé polibky z minulých časů
Chci vplout zase do země prastarých snů

Rozžehni louči již kdysi jsi míval
Půjdeme půlnocí do starých míst
Už poznáváš lesy a pod nimi příval
Moře a měsíc zas vyšli nám vstříc

Hledej mé jméno v třeskotu mečů
Hledej mou duši v zrcadle snů
Já z noci jsem přišla a stín času vleču
Bych zase Tě potkala ve světle dnů.
Autor Isobel, 08.03.2008
Přečteno 244x
Tipy 10
Poslední tipující: Jenda P., Chašmodský, Charibeja, Skywalker, Endymion, Mácha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí