SLZY

SLZY

Anotace: ...

slzy uvolňují emoce...
pomáhají přežít...
ovšem hrnou se občas velice...
a nezvládají zažít...
přes ně člověk nevidí...
co krásnýho kolem je...
a všem pak závidí...
že jsou štastní a někdo vyhraje...
já nevyhrávám...
jen jednou jsem vyhrála...
když svého syna jsem rodila...
dnes už jen prohrávám...
slzy mi zbývaj...
podívej se do kouta...
leží tam a spííí...
samota pouhá...
Autor jarkaj, 06.07.2005
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí