Chvilky bez Tebe

Chvilky bez Tebe

Anotace: no ty jak každý víme jsou někdy dlouhé

CH V I L K Y B E Z T E B E

Je ráno a mi se už nechce spát
stale myslím na to jak máš mne rád
proto jsem napsala další básničku
určenou jen Tvému očičku

Kdy probouzím se do dalšího dne bez tebe
už to pomyšlení hodně zazebe
a kladu si stale dokola otázku
proč nemužeme naplno prožívat svou lásku

Proč lidé co po sobě touží nemálo
nemohou být spolu nastálo.
Kladu si to ale divné otázky
nemohu však být bez Tvé lásky

Vím přeci že máme každý svou rodinu
myslím však na Tebe snad každou hodinu
Ty chvíle bez Tebe jsou jako těžký sen
kterým mne čas asi zkouší jen

Mé tajné prosby být zas u Tebe
nikdo neslyší,zůstanou nevyřčené
Jen Ty víš co si tajně přeji
zůstat jen s tebou a šeptat si slova co zahřejí

Kdypak si zvyknu na ty chvíle
kdy se na mne neusmíváš mile
kdy nebereš mi obličej do Svých dlaní
a nešeptáš slůvka sladkých vyznání.

Vrať se zas ke mně lásko moje
přines zas slunce do pokoje
ať září jasem svým a hřeje
na naše štěstí ať se směje.
Autor Pika, 07.07.2005
Přečteno 379x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí