Chvilky s Tebou

Chvilky s Tebou

Anotace: no a ty jak víme jsou vesměs vždy krásné nebo né?

CH V I L K Y S T E B O U
Tyto chvíle lásko moje
jsou jak slunce bez závoje
Euforie při setkání
střídá něhu při líbání.

Slzy štěstí kanou mi po tváří
vidím dvě sluníčka jak na mne září
Jsme štěstím a láskou opilí
nehnem se od sebe ani na chvíli.

Ruku v ruce jdeme vstříc
Chvilkám štěstí bez hranic
A už teď vím zcela přesně
že loučení s Tebou bude opět děsné.

Teď jsi ale můj a já jsem Tvoje
vstřebávám to štěstí svoje
a v duchu si přeji moje zlatko
zastavit čas aspoň na krátko.

Krásný pohled ze Špilasu
podtrhuje všechnu tu krásu
kdy nejen při pohledu do očí
se s námi svět opět zatočí.
Autor Pika, 07.07.2005
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí