Pokušení

Pokušení

Je to tam a nebo není ?
Jsou snad všichni omámení ?
Vidí jiné než co já ?
Co když mi to třeba dá ?
Co když – jen tak – půjdu blíž ?
Dívej se a uvidíš !
Možná by to zkusit chtělo …
Asi těžko by se mělo …
… udělat to, jako já …
ale
Kdo to udělá ?
Ty dveře jsou jen na dotek …
A já bych možná …
Co bys řek´ ?
Jen tak trochu
zlehoulinka
Když to stiskneš tak to cinká !
A teď tohle !
Potom tamto …
Jak se támhle … ?
Jo ! A mám to !
Mohli bychom ochutnat …
Třeba máme štěstí …
… snad.
Autor drsnosrstej kokršpaněl, 08.03.2008
Přečteno 551x
Tipy 34
Poslední tipující: šuměnka, Nick Name, Dota Slunská, dva, spare, maena, jitro, Bíša, hanele m., fire.fly, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

když to stiskneš, tak to cinká
/ kdybys tušil, jak blízko jsi pravdě.../

06.01.2011 19:09:00 | šuměnka

super :)

14.03.2008 16:24:00 | Syala

Tahle je skvělá. Všecko sedí.

11.03.2008 18:06:00 | prostě Zuzana

hm...ach to pokušení...;)
pěkná báseň...*

09.03.2008 10:40:00 | Severka

líbí se mi, tohle tvoje pokušení :)

09.03.2008 00:07:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí