Renesanční

Renesanční

Anotace: ...možná sen, možná realita...

Chladná chodba
a vůně loučí,
tíha zvlhlého sametu...
Mnohdy začátek rychle končí...

Příchuť vína,
pak dotek stínu,
změť neskutečných pocitů...
A my si dál dáváme vinu...

Lesní cesta,
postava v dálce,
ztěží lze poznat siluetu...
Snad chceme nacházet a ztrácet...

Klenot v srdci,
hedvábí v dlani,
poklady, které zbyly tu...
do chvíle dalšího setkání...

...a oslavného banketu.
Autor Cecilka, 07.07.2005
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí