Apokalypsa

Apokalypsa

Anotace: O nepoddajné pravdě...

Noc schází se s ránem.

Nesdílná hvězda u zdroje chřadne.

Hledá jen mír a očima na zem

stáčí nebeské světlo.

"Kdo je Ti pánem,

probdělá noci?"

Táže se ruka a dále laxním tahem

ryje do písku každičký pocit.

Pomalu. Nikam již nespěchá.

Není minulosti ani výhledu.

Jen život se zpomalit nenechá.

Tak plyne čas jako třpytky od pohledu.

Duše nevnímá. Ústa necítí. Zbylo jen srdce

opité vláhou pouštního květu.

Syté a navždy uvězněné nitrem sdílného starce.

Přec bohabojné - to srdce leželo uprostřed světů.

A nenašlo cestu zpátky.
Autor Jasmin de Paris, 07.07.2005
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí