MÉMU MAZLÍČKOVI

MÉMU MAZLÍČKOVI

Anotace: Snad se na mě nebudeš zlobit, že jsem se sem vkradl pod tvým nickem..... tak pááá. Tvoje Sluníčko.

Proč s úsvitem se budím v naději,
že každý den je krásný?
Proč mám tě stále raději?
Proč náš cit ve dvou je tak vzácný?

Mezi mraky když hledám oblohu,
vidím tvé oči modré jak nebe.
Chci stále tě držet v objetí,
chci stále být jen u tebe.

Večer, když znavený ulehám
a tma se pomalu vkrádá,
usínám s vírou a pocitem,
že mě máš stále ráda.

Hezkou dovolenou můj mazlíčku!
Už teď je mi smutno.
Autor Dalimila, 07.07.2005
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí