A proč?....Jen tak...

A proč?....Jen tak...

Anotace: 1992

Průvan mi oknem vyvál život
a on si teď, všivák, lítá venku,
za rohem se mi vysmívá.
Na římse márnice ztratil peněženku
a z venku se zase ozývá….A proč?!

Jiskry prskavek šeptají:
………..“Uteč, tak zmiz!!!“
mně ale uletěl život oknem..
Z venku se ozývá varovný hvizd:
ŽIVOT SE VRACÍ…RYCHLE JDI PRYČ!

Květům šafránu narostla křídla
ciferníky hodin si ustlaly v prachových peřinách
i Tvá ústa si na život zdřímla
….jen tak
Autor Noc17, 09.03.2008
Přečteno 248x
Tipy 10
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, pejrak, Vladimír P., Bůchví..., WAYWARD, Fauna a Flóra
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...a proč?!...pro slepiči kvoč........tahle je krásně hravá

18.05.2010 23:55:00 | Jiří I.Zahradník

líbí se mi Tvé verše...

10.03.2008 21:34:00 | Vladimír P.

Pěkný rozjezd... ;)

10.03.2008 08:46:00 | Bůchví...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí