22/6/2005 dnešní pochmurný den...svádí k bláznovství jen

22/6/2005 dnešní pochmurný den...svádí k bláznovství jen

Anotace: děsivá...

v kapičkách ranní rosy vidí se dítě bosý,
sedí tam v trávě a loučí se právě...
s maminkou co někam odchází,
k dítěti stařena přichází...
slzyčky kanou po dětské tváři,
babička říká, je to jen stáří...
není třeba plakat, matka je v ráji,
slzyčky utři vždyť tě jen pálí...
Autor jarkaj, 07.07.2005
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí