Snad..

Snad..

Anotace: ...

Doufám a to není málo
Chci letět ,dotknout se hvězd
Počítám co všechno mě to stálo
Nemám teď nic
Snad rozumíš

Jsem celá od šťávy rozkoše
Na kterou lepí se po kilech hřích
Ráno sedět a cítit se bez duše
A je toho málo co stačím ještě říct
Snad uslyšíš

Neboj,nepláču a chtěla bych vykřičet času
Ať ze mne sejme či ,je-li to lepší,přidá mi zátěž
Teď ale musím jít
Jít ke hvězdám
Snad to chápeš
Autor Lifebreath, 09.03.2008
Přečteno 221x
Tipy 1
Poslední tipující: deuxEm
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak to je paradní...neco v tom je, jako bych se v tom nasla...

09.03.2008 20:02:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí