Džbán a voda

Džbán a voda

Anotace: .... J.C.senior

Džbán a voda

JC senior

to jsem vám měl velkou žízeň
tenkrát po ránu
zahnat chci zbytečnou trýzeň
vodou ze džbánu

jen nerad to přiznávám
lenost do erbu si dám
pomocníka když tu mám

a tak vnuka nezbedu
poslal jsem si pro vodu

prostě jsem mu strčil džbán
dodnes si to vyčítám
že jsem raděj nešel sám

zůstalo mi v hrdle sucho
tenkrát po ránu
zpátky přines jenom ucho
od toho džbánu
Autor j.c., 07.07.2005
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí