Střípky z mozaiky I. - rudo-béžový

Střípky z mozaiky I. - rudo-béžový

Anotace: Jen lehounký pocit...

Drobounké bílé kvítí
Zdobí skráně luk
Snad touhou šediví
A poblíž měst?
Tam je snad jen hluk

Chci někam daleko
daleko do polí
kde voní pšenice
Pár klasů voňavých
do dlaní vezmu si

Chytíš mě za ruce
za ucho dáš květ vlčích máků
Políbíš na ústa
Vesmíru pozdrav letní
pošleme po bodláku

Pojď – na tu krátkou chvíli
zastavíme Čas i svět
Protože jinak zbyde jen málo
Vzpomínky
a ten něžný rudý květ
Přečteno 298x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Některé formulace mi nepříjdou zcela v pořádku (na tebe dost nemelodické) Ale
"...Vesmíru pozdrav letní pošleme po bodláku..."
je prostě úchvatné :-)

29.01.2008 21:19:00 | Lisa.Ginmi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí