Sněhurka

Sněhurka

Anotace: Pohádka, která není zas tak neobvyklá ... však skrývá mnohá tajemství ... Zda-li je někdo odhalí :-)

I když jsi nejkrásnější na světě,
víš dobře, že tvoje krása odkvete,
a pak zůstane jen tvojí duše krása,
nejsem si jist, zda duše nad tím jásá,
a přestože toho o tobě nevím mnoho,
hádám, že v řeči vážíš každé slovo,
opustí tvé rty a směle letí do světa,
náhodou jsi z pohádky, kterou všichni znají
a v ní kolem tebe malí mužíčci pobíhají,
laskavě a krásně staráš se o ně,
o chaloupku, zahradu i koně,
však pozor dej si na macechu, ta o tobě mnohé ví
a neboj se však nakonec, krásný princ tě zachrání.
Autor Obyčejný básník, 07.07.2005
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No kdyz si to clovek precte tak jak jde precist i "Snezenka" .. :))

07.04.2006 20:40:00 | BlackTangerine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí